»naar boven

0
4.8/5
klanten geven ons
4.8 uit 5 sterren

Veelgestelde Vragen (FAQ)

We hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet bij? Mail ons dan even op [email protected], dan helpen we je graag!

Wat zijn jullie wasvoorschriften?

Meer informatie over onze wasvoorschriften vind je hier.

Naar boven

Wat is jullie levertijd?

Meer informatie over onze levertijden vind je hier.

 

Naar boven

Mag ik mijn bestelling ruilen of terugsturen?

Meer informatie over ruilen en/of terugsturen vind je hier.

Naar boven

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben?

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, neem dan even contact met ons op via [email protected]. We zullen er alles aan doen om je ontevredenheid weg te nemen.

Naar boven

Waar kan ik terecht met vragen?

Stuur een mailtje naar [email protected], vul het contactformulier in of stuur een (privé)berichtje via Facebook of Instagram. We zullen altijd proberen (en in de meeste gevallen lukt dat ook) om binnen 24 uur te reageren. Maar vaak zijn we sneller hoor!

Naar boven

Kunnen jullie ook sneller leveren?

Dat is meestal wel mogelijk ja. Wel verstandig om altijd even vooraf te overleggen. We hebben overigens vaak ook wel wat broekjes op voorraad. Wil je weten welke? Stuur even een mailtje.

Naar boven

Kunnen jullie mijn bestelling naar een ander adres sturen?

Ja hoor, dat kan, geen probleem. Geef dat gewoon even aan in het opmerkingenveld. Regelen wij de rest :)

Naar boven

Hoe kan ik betalen?

Bij ons kun je veilig betalen via iDeal. Mocht je geen iDeal hebben (of je zit op je werk en je random reader ligt thuis ;)), dan kies je voor overschrijven. In dat geval krijg je op een later moment handmatig de betaalgegevens van ons. We gaan met je bestelling aan de slag als je betaling binnen is.

Naar boven

Verzenden jullie ook buiten Nederland?

Ja, we verzenden in principe overal heen. In ons bestelformulier hebben we alleen de optie ‘België’ opgenomen omdat daar de meeste van onze niet-in-Nederland-wonende klanten vandaan komen. Wil je ergens anders heen laten verzenden? Neem dan even vooraf contact met ons op. Gaan we het gewoon regelen!

Naar boven

Verzenden jullie ook gratis vanaf een bepaald bedrag?

Nee, de verzendkosten zijn altijd €3,95, ongeacht voor welk bedrag je bestelt. We hebben er voor gekozen om de prijzen van onze broekjes laag te houden en zo betaalbaar te zijn. De verzendkosten kunnen we daarbij niet voor onze rekening nemen. Het is wel zo dat als je voor een hoger bedrag bestelt, de werkelijke verzendkosten hoger zijn dan €3,95. Die meerprijs betalen wij in dat geval :)

Naar boven

Wat is het verschil tussen de modellen die jullie aanbieden?

Meer informatie over onze modellen broekjes en de verschillen vind je hier.

Naar boven