Levertijd

Ookal is Jet al een tijdje met pensioen, door al jullie bestellingen heeft ze het drukker dan ooit! Ze doet haar best om alle kleertjes zo snel mogelijk klaar te krijgen, maar omdat een dag maar 24 uur heeft kan de levertijd momenteel oplopen tot 3 weken. Hou daar rekening mee als je bestelt! En heb je haast? Overleg dan vóór je bestelt even met ons wat er mogelijk is.

»naar boven

0
4.8/5
klanten geven ons
4.8 uit 5 sterren

Retour en Ruilen

Je mag je bestelling altijd naar ons terugsturen. Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, laat je ons dat weten. Dat kan via het retourformulier dat bij je verzendbevestiging zit (e-mail). Daarna heb je nog 14 dagen om het artikel terug te sturen. Zo gauw we je retourzending ontvangen hebben, storten we het aankoopbedrag (min de verzendkosten) terug. Wil je je product ruilen? Neem dan van te voren even contact op. Voorwaarde voor ruilen en retourzenden is wel dat het originele label nog aan het product zit. Daarnaast moet het product ongedragen, onbeschadigd en ongewassen zijn. Verzendkosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Als je je product(en) ruilt, hoef je niet opnieuw verzendkosten te betalen.

Naamshirts en producten die op maat gemaakt of naar wens aangepast zijn, kunnen niet geretourneerd worden. Ook sale-artikelen kunnen niet geretourneerd worden.